A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚLIUS 6. SZOMBAT. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Szinte lehetetlen szavakat találni arra, mi mindent kaptam

Szinte lehetetlen szavakat találni arra, mi mindent kaptam az itt töltött csodálatos 28 nap alatt.

Lehetőséget, hogy megismerhessem önmagam, erőt, hogy józanul szembe tudjak nézni a valósággal, és reményt egy új, boldog életre.

Végtelenül hálás vagyok, és örökké hálás leszek ezért mindnyájatoknak! Köszönöm!

Gábor (35)


Megmutattátok melyik úton jöttem, melyiken vagyok, és melyik két úton mehetek tovább.

A választás az enyém. Hiszek benne, hogy azt az utat fogom járni, amit Ti javasoltatok. Nagyon köszönöm a hasznos útmutatást.

Megismertem önmagam, és azt nektek köszönhetem. Bízom benne, kellő erőt adtatok a továbbiakra. Nagyon-nagyon köszönök mindent!

Feri (55)


Részegen érkeztem, józanon távozok.

Közben eltelt 28 nap, és ezalatt a 28 nap alatt annyi tudással, valós tapasztalattal lettem gazdagabb, ami nagyon nagy segítségemre lesz abban, hogy utamat úgy járjam, ahogy azt ÉN szeretném, és nem a beteg, alkoholista elmém.

Profi, körültekintő, alapos munkával támogattak itt abban, hogy egy nagyszerű alapcsomagot kapjak a magamban és a programban bízó józan életem kiteljesítéséhez, megvalósításához. Mindezt kedvesen, barátságosan, derűsen, de határozottan tették, úgy hogy ma, távozásom napján úgy érzem, igaz barátokat hagyok itt magam mögött.

Az útnak még nincs vége, csak most kezdődött.

Gábor (47)


Kedves Sorstársam, kedves Stáb-tagok!

28 nappal ezelőtt valami elkezdődött. Akkor még nem tudtam, mi fog velem történni, hogyan fogom kibírni… Aztán történt egy kisebb csoda. Megoldást kínáltak arra, amivel évekig küszködtem magammal, magamban. Egyedül nem ment, de erre sok évet pazaroltam el, hogy tudatosuljon bennem: Van segítség! Hát éltem VELE! A jövőben is minden nap élni szeretnék VELE! Mert segítséget kérni, nem szégyen…

28 nappal ezelőtt ittasan érkeztem ide, most józanul távozom… Úgy, hogy 28 napja nem ittam, és nem volt ivásvágyam. Megtanultam másra figyelni, más dolgokat, érzéseket, helyzeteket, embereket – és saját magam – értékelni.

Köszönöm a Stáb minden tagjának a segítséget. Veletek találtam egy utat, ezután ezen szeretnék járni… Felépülő Társaimnak kívánok nagyon sok boldog, józan 24 órát!

A Felsőbb Erő legyen Veletek!

Laci (40)

További vélemények