A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚNIUS 7. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Életben maradtam. Az elmém épségéért is tehetek

Kegyelem

Életben maradtam. Az elmém épségéért is tehetek. Sokan nem részesülnek ebben a kegyelemben. Nevetséges, mennyire keveset kell ehhez hozzátennem a magam erejéből. Akaratával, hogy élhető életet éljek. Sok éve befogadtam egy kutyát. Már feladta, nem volt ereje továbbmenni, nem volt reménye. Az árokban kucorgott és nem engedett közel magához senkit. Kinyitottam a kaput neki, visszatért a bizalma az emberekbe és a sorsába. Lassan elfoglalta a helyét, amit a Gondviselés jelölt ki. Ma már nem ismerni rá a régi képen. Életkedve visszatért és otthon érzi magát ebben a világban. Sok ilyen állatom lett az évek során, aztán velem is ez történt. Valamikor én eladtam testem, lelkem az alkoholnak. Már vissza sem akartam szerezni. Jelennek csak a poklot láttam, amiben pusztultam, jövő nem volt. Feltettem a kezeimet és öntudatlanul kimondtam: Legyen meg a te akaratod! Ő emberek formájában és küldte segítőit üzenetekkel, így kerültem ide. Most a kegyelmi állapot apró örömeit ízlelgetve készülök ki új életembe. Azzal az eszköztárral, amely segítségével tényleg nevetségesen kevés az én dolgom, napi szinten a kapott áldáshoz képest, hogy csak MA ne kelljen innom, csak MÁRA megkapjam a kegyelmet, csak MA észrevegyem az örömeimet. Tegnap elégedetten zártam a napot és végre nyugovóra tért a lelkem éjszakára. Ma is ez a tervem. Üdv. a Lélek társaságában neked is!

Anita /40/


Kedves Felépülő társaim!

Jó helyen vagy-sokszor hallhattad már ezt, de különösen igaz ez Szőcre is. Ha eljutottál ide, érzni és tapasztalni fogod. Nem terhelnélek jó tanácsokkal. A saját 28 napos programodban mindent meg fogsz kapni, ami egy örömteli, kalandokban gazdag élethez szükséges. Eszter, János, Dani és a stábtagok a legnagyobb figyelemmel, tudással, megértéssel és humorral segítenek elindulni, te pedig magaddal vihetsz ebből mindent, amit fontosnak tartasz. Sok sikert és még több boldog pillanatot kívánok ehhez, egyedi és megismételhetetlen önmagaddal!

Juli /35/

További vélemények