A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚNIUS 7. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Úgy jöttem ide, mint egy szegett szárnyú madár

Kedves Társak!

Úgy jöttem ide, mint egy szegett szárnyú madár. Igazából semmit nem tudtam sem a betegségemről, sem önmagamról. Pokoli nehezen éltem meg a 28 napot. Nehéz volt szembe nézni az életemmel, az érzéseimmel, az alkoholizmusommal.

Most úgy megyek el innen, hogy boldogan tudtam sírni és könnyek közt tudtam elmondani a segítőimnek és a társaimnak, hogy mennyire hálás vagyok.

Hálás vagyok, hogy kegyelmet kaptam, hálás vagyok, hogy elindulhatok ezen a nehéz úton, hálás vagyok, hogy alkoholista lettem!

Hálás vagyok, hogy itt lehettem, olyan emberekkel, akik tiszta szívvel és nagy tudással, tapasztalatokkal – kinyitottak előttem egy kaput.

Hálás vagyok a Jó Istennek, hogy megfogta a kezem! A legjobb helyen voltam!

Köszönök mindent!

Erika /53/


Kedves Végzősök, Kedves Újak!

Az úti csomagot én is megkaptam, Te is megkaphatod!

Rajtunk, rajtam múlik, hogyan használom. Én most már tudom, hogy az 5 Ajánlás, 12 Lépéses program, az AA. irodalom, és a felépülő, józanodó társak nagy-nagy segítségemre lesznek ezen a kalandos úton.

Légy nyitott, őszinte és hajlandó a változásra, változtatásra! Működik a Program, ha működteted! 

Ne félj ide jönni, hiszen itt megkapod a választ arra, amit eddig nem tudtál magadról és a betegségedről. Amit pedig Jánostól, Esztertől, Danitól és az összes stáb tagtól kaptunk, /kapunk / nap mint nap, arra nincsenek szavak! A kezemet ezután sem engedik el, és ez megnyugtató.

Mindent hálásan köszönök.

Judit./52/

További vélemények