Csak telefonos egyeztetést követően!

  Helyszínek

  Állapotfelmérés, egyéni és családi konzultációk

  8200 Veszprém,
  Kossuth Lajos u. 10.
  4. emelet, 405. sz.

  Állapotfelmérés, egyéni és családi konzultációk

  1114 Budapest,
  Bartók Béla u. 72. félemelet 3.
  13-as kapucsengő

  Felépülő hetek,
  Családi hétvége

  8452 Szőc,
  Petőfi Sándor utca 21.

   

  Jogállás

  A Felépülők Betéti Társaság által működtetett Addiktológiai és Családkonzultációs Központ szolgáltatásai

  A különböző addikciókkal érintettek egészségi állapotát kedvező irányban befolyásolják, életminőségüket javítják, az egészségüket veszélyeztető és károsító tényezőkkel szembeni védekezésüket eredményesebbé teszik, családi és egyéb kapcsolataik működését javítják.

  A Felépülők Betéti Társaság által biztosított – a család bevonásával történő felépülés- és változásközpontú - szolgáltatások az egyéb gyógyítási módszereket kiegészítő, olyan életmódjavító eljárások, amelyek nem tartoznak az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá.

  Adatkezelés

  Az Infotv. 65. § (3) bekezdése szerint: „(3) Nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely a) az adatkezelővel munkaviszonyban, tagsági viszonyban, óvodai nevelésben való részvételre irányuló, tanulói vagy tanulószerződéses jogviszonyban, kollégiumi tagsági viszonyban vagy - a pénzügyi szervezetek, közüzemi szolgáltatók, elektronikus hírközlési szolgáltatók ügyfelei kivételével - ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik; b) a bevett egyház belső szabálya szerint történik; c) az egészségügyi ellátásban kezelt személy betegségével, egészségi állapotával kapcsolatos személyes adatokra vonatkozik gyógykezelés vagy az egészség megőrzése, társadalombiztosítási igény érvényesítése céljából; d) az érintett anyagi és egyéb szociális támogatása céljából nyilvántartott személyes adatokra vonatkozik; e) a hatósági, az ügyészségi és a bírósági eljárás által érintett személyeknek az eljárás lefolytatásával kapcsolatos személyes adataira, vagy a büntetés-végrehajtás során a büntetés-végrehajtással összefüggésben kezelt személyes adatokra vonatkozik; f) a hivatalos statisztika célját szolgáló személyes adatokat tartalmaz, feltéve hogy - törvényben meghatározottak szerint - az adatok érintettel való kapcsolatának megállapítását véglegesen lehetetlenné teszik; g) a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény szerinti médiatartalom-szolgáltató olyan adatait tartalmazza, amelyek kizárólag saját tájékoztatási tevékenységét szolgálják; h) a tudományos kutatás céljait szolgálja, ha az adatokat nem hozzák nyilvánosságra, i) a levéltári őrizetbe vett iratokkal összefüggésben valósul meg.”

  © 2019 Felépülők - Családi Felépülési Központ (Minden jog fenntartva)
  A honlapot készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX 3 keretrendszer felhasználásával.