A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚNIUS 7. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Ez előtt 28 nappal, azzal a gondolattal érkeztem ide

Kedves Társaim és Segítőim!

Ez előtt 28 nappal, azzal a gondolattal érkeztem ide, hogy segítsenek nekem, hogy ne igyak. Most a terápia utolsó napján az alábbi gondolat jár a fejemben: köszönöm, hogy szabad nem innom. Ezt a változást nektek köszönhetem, illetve annak a programnak, amivel itt megismertettetek. és lehető legtöbbet elsajátítottam és ha ezen program szerint élem az életem, a józanságom nincs veszélyben. Még egyszer köszönöm szépen.

Ferenc: /44/


Kedves Testvéreim!

A megszólítás nem véletlen. Úgy érzem, hogy tőletek többet kaptam, mint az életemben bárkitől. Mindig hálával fogok gondolni rátok. Nem tudom, hogy önzetlen odaadó segítségeteket, hogyan fogom meghálálni. Talán azzal adhatom a legtöbbet, hogy hűen követem azt az utat, amit megmutattatok nekem és segítem közösségünk fenntartását és építését. Mikor ide érkeztem, nem is gondoltam, hogy ekkora változáson megyek majd át. Sokkal, de sokkal nyitottabb. elfogadóbb és őszintébb lettem. Köszönöm, hogy megtapasztalhattam, hogyan is lehet józanul boldog életet élni. Megtanultam a rosszban is a pozitív dolgokat értékelni. Még egyszer hálával köszönöm nektek ezt a 28 napot, 28 napos józanként.

Cs. István /42/


Hálás szívvel!

Köszönöm Istenem, hogy megtartó kegyelmedet ilyen csodálatos emberek személyén keresztül juttattad el hozzám. Lámpásokat gyújtottak a sötét erdőből kivezető hosszú, kanyargós ösvény mentén. Örök hálával és szeretettel gondolok rátok.

Judit /44/


Belépek a józanságba

Mielőtt beléptem volna ezen intézmény falai közé, csak annyit voltam képes felfogni, hogy van egy csúnya betegségem, amit úgy neveznek: alkoholizmus. Azt, hogy ez mennyire súlyos, és gyógyíthatatlan, csak itt tudtam meg. Ahogy aztán kezdtek bemutatkozni a tapasztalati szakemberek, hamarosan rájöttem, hogy ez az intézmény nem más, mint az „Alkohológiai Akadémia”. Később aztán az is kiderült, hogy ez az intézmény előképzést nyújt egy hatalmas közösségbe. Többször volt lehetőségem oda is bebocsájtást nyerni. A megoldás végtelenül egyszerű, nem kell mást tennem, csupán betartani az itt megismert ajánlásokat, józanságom megtartásához. Amennyiben pedig lelkiismeretesen betartom azokat, a siker garantált, megmaradhatok józannak!

Attila /54/

További vélemények