A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. ÁPRILIS 27. SZOMBAT. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Mikor először beléptem ide, bezártam magam mögött egy ajtót

Kedves Stáb és mindenki, aki részese volt felépülésem itt töltött 28 napjának!

Mikor először beléptem ide, bezártam magam mögött egy ajtót, egy másikat résnyire nyitva hagytam. Napról napra nagyobb lett a rés, nyílt az ajtó, beléptem rajta Én magam, a józan énem, aki szerethetőm, értékes ember.

Beengedtem az ajtón a hitet, a reményt, a szeretetet, a boldog életemet. Mindet magamhoz öleltem, és a szívembe zártam, az eszembe véstem. Mi ez, ha nem csoda?

Köszönöm, hogy megadtátok a lehetőséget, hogy ezt átéljem.

Éva (48)


Kedves Társaim és Segítőim,

kik egyszerre vagytok mindkettő: társak a betegségben, s ugyanebben segítők. Az Egymásba Kapaszkodók Társasága! Emberek, akik észreveszik a mások nyomorát: ismerik, hisz ugyanannak az alattomos kórnak a betegei, a betegségnek, amely önpusztít: kezdetben mindent ígér, s a végén kíméletlenül mindent elvesz. Semmit sem ad, mindent visz.

Ebben a reménytelen, kérlelhetetlenségében pusztító reménytelenségben csak egy /vagy több/ ugyanolyan beteg ember tud segíteni: szeretettel!  Alkoholista életünket adjuk oda egymásért – lemondunk akaratunkról, ráülünk Isten tenyerére, bízva, hogy amit az ego nem győz, azt megoldja a kegyelem. Ha őszinték vagyunk, hajlandóak és akarók – akkor működik.

Hálás vagyok, hogy Veletek akarhattam, s akarhatok 24 órát józanul maradni! Köszönöm, hogy részese lehetek annak a tervnek, amit Isten a számunkra gondolt el….

József (42)


Kedves Sorstársak!

Annyit tudok Nektek mondani, hogy én itt az elmúlt 28 nap alatt rengeteg szeretetet, segítséget, erőt, bátorságot kaptam a program vezetőktől és a stáb tagoktól egyaránt.

Nem hittem volna, hogy 28 napot kibírok ivás nélkül, és hogy ennyi emberrel együtt tudok élni. Úgy gondolom, hogy a miénk nagyon különleges csoport volt, hiszen a maximális létszámmal vettünk részt a programban.

Úgy érzem, hogy teljesen új ember lettem itt, tudom, hogy ez a józanság útjának a legeleje, de a 12 Lépés mentén, és az A.A. ajánlásával tovább viszem ezt az utat. Nektek is hasonlókat kívánok! Tudjátok! Csak a mai nap!

Sok szeretettel: Ági /35/

További vélemények