A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK  VÁRHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. AUGUSZTUS 3. HETE. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Pillanatok műve, és elrepült a 28 nap

Kedves Segítőim és Felépülő Társak!

Pillanatok műve, és elrepült a 28 nap, nagyon kreatív munkával! Görcsösen, teljes megadással, nagyon messziről érkeztem, számomra ismeretlen világba. Belépve a házba azonnal megéreztem a meleg, családias hangulatot. Jó helyen járok, biztonságban vagyok, ez volt az első benyomásom.

Aztán megismerve, hogy milyen minőségi idő az együttlét társaimmal, segítőinkkel napról napra, remény és öröm töltött el. Csoportos megbeszéléseinken teljes érdeklődéssel, megértéssel hallgattuk egymást, amint érzéseikről, vágyaikról őszintén beszéltek. A közös tevékenységek örömmel töltötték fel a lelkemet. A tanulás, a séta, AA gyűlések mind-mind az épülésünket szolgálták.

Akinek a minőségi idő a szeretetnyelve, nem csupán meghallgatásra vágyik, hanem arra is, hogy társa megossza vele őszintén gondolatait, legbelsőbb érzéseit. Úgy érzem, mindez megtörtént velem itt!

Elindultunk a lépéseken, az első lépést megtettük, a folytatás rajtunk áll-bukik! A mankót, a szerszámostáskát kézbe kaptuk, okosan használva a mi javunkat szolgálja. „Az A.A. a lélek óvodája, innen indulva felnőtté kell válnunk a további életükben.

A jó Isten áldását, segítségét kérem mindannyiunk számára a felépülésünk útján.

Örök hálával, békésen, bizakodva, reményteljesen távozom! M./64/

Melinda (64)

További vélemények