A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK  VÁRHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. AUGUSZTUS 3. HETE. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Leírhatatlan hálával és köszönettel tartozom Nektek az elmúlt 28 napért

Kedves Sorstársaim és Segítőim!

Leírhatatlan hálával és köszönettel tartozom Nektek az elmúlt 28 napért.

Roncsként érkeztem, elvesztve mindent, de MINDENT, ami csak fontos volt nekem. Darabokra esve, teljes megadással a Jóistenre és rátok bíztam magam. Jól tettem.

Biztos vagyok benne, hogyha nem jövök, elveszek végleg. Keményen, de mégis emberségesen mutattatok rá, vezettetek rá mindazokra, amin változtatnom kell. Kiönthettem minden „szennyet”, fájdalmat a lelkemből és felszabadultam. Mai nap szabad emberként távozom. Faragtátok én-értékelésemet, gyomláltátok lelkemet. Valódi és nem torz tükröt állítottatok elém, hogy észrevegyem ki voltam, és ki is vagyok valójában.

Gyorsan telt el ez a 28 nap, pedig nagyon nehezen indult. El sem tudom hinni, hogy ennyi idő alatt ennyi mindent kaphatok tőletek: felvérteztetek, a megfelelő irányba raktatok és elindítottatok a cselekvő változás útján.

Mostantól két születésnapom van. Sosem felejtem el Nektek a segítségnyújtást, a türelmet, alázatos tevékenységeteket, lelkiismeretes munkátokat! Kaptam a Jóistentől és tőletek kegyelmet és lehetőséget egy teljesen új, más minőségű élethez. Legjobb tudásommal igyekszem ezt az utat járni.

Köszönöm, és sok erőt kívánok áldásos hivatásotokhoz!

UI: Kedves Sorstársak!

Bízzatok a segítőkben, társaitokban és MAGATOKBAN! Ha komolyan, elszántan gyógyulni akartok, akkor ez sikerülni fog. Higgyetek ebben akkor is, amikor a legrosszabb hangulatban, vagy lelkiállapotban vagytok. SOSEM VAGYTOK EGYEDÜL, EGY PILLANATRA SEM!!!

Őszinte szeretettel és hálával: Dani (42)

További vélemények