A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. ÁPRILIS 27. SZOMBAT. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Kedves Eszter, János, Dani és a felejthetetlen STÁB-tagok!

Kedves Eszter, János, Dani és a felejthetetlen STÁB-tagok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a legjobb tudásotok szerint ápolgattátok testem és lelkem a függőségemből való felépülésem kezdeti – első – szakaszában.

Soha nem felejtem el azt a sok-sok szeretetet, törődést, amit kaptam tőletek. S nem utolsó sorban azt, hogy megmutattátok a józanság felé vezető utat.

Erzsi (60)


Kedves János, Eszter, Dani és Stábtagok!

Hálás köszönet mindazért, amit itt kaptam Tőletek!

Egy új emberként távozom egy új élet reményében! Soha nem felejtem el az itt tanultakat!

Petra (42)


Félelemmel és aggodalommal érkeztem ide a Felépülési Központba.

Már nagyon sok dologgal próbálkoztam, hogy az ivási vágyamat legyőzzem /beültetés, Dömösi terápia, pszichiáter, Antetil szedése/, de fentiek hatására csak átmenetileg sikerült.

Akkor még nem tudtam, hogy ez a program milyen új ismereteket tartogat számomra. Itt tudtam először és őszintén beismerni, hogy alkoholista vagyok. Nagyon sok, színes előadás után az itt halottak kezdtek bennem valami változást előidézni. Kezdtem a lelki békémre rálelni, majd ennek hatására a gondolkodásom és érzelmeim is mássá kezdtek formálódni. Kezdett elmúlni a harag, az önsajnálat, önértékelési dolgaim is más megvilágításba kerültek. Ehhez azonban többször vissza kellett nézni a múltamat, és be kellett látnom, hogy indulataimmal, egómmal egyaránt megmérgeztem saját magamat és a környezetemet is. Fájdalmas felismerés – alkalmazom a lelki béke imáját – hisz ezen már változtatni nem tudok. A jövő életemen viszont igen!

Gyorsan eltelt a 28 nap, és bátorsággal, lélekben gazdagsággal távozok. Tudjátok, jó helyre jöttetek! A tapasztalt, gazdag ismeretekkel bíró, empatikus stábra mindenben számíthattok a napok és a program egész folyamán. Én hálával és nagy szeretettel fogok mindig is emlékezni Rájuk!

Bízzatok Bennük és bízzatok Magatokban is!

Mária (57)

További vélemények