A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚLIUS 6. SZOMBAT. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

28 nappal ezelőtt elindultam egy úton.

Nem tűnt nagy távolságnak, és nem volt más esélyem a talpon maradásra.

Most azt remélem, hogy ez lesz életem leghosszabb utazása.

Hálás vagyok azokért, akikkel egy irányba tartok. A kedvességükért, a biztatásukért, a tapasztalataikért. Mindent megkaptam a józanodáshoz, amire csak szükségem lehet.

Köszönöm a csapat minden tagjának!

H. Péter (38)


Az első lépést egy jó döntéssel tettem meg.

Kilátástalan helyzetemből egy szerető, figyelmes, gondoskodó közösségbe kerültem. Napról napra jelentősen javult testi, lelki állapotom. Megkaptam minden segítséget, hogy megértsem betegségem lényegét. A lehető legjobbkor és a legjobb helyre kerültem!

Köszönöm társaimnak, segítőimnek, hogy biztattak és nem engedték el a kezem!..

Ritu (38)


20 éve előszön nem fogyasztottam alkoholt 28 napon keresztül.

Ami még ennél is fontosabb, szinte nem is gondoltam rá! Állítom, hogy ez az „egyetlen megoldás a szenvedésmentes, könnyű indulásért”!

Köszönök mindent!

Marcell (40)


Úgy érzem, ezután a 28 nap után, végre az én kezembe került az életem, a döntés, hogy miként szándékszom leélni a hátralévő hosszú, vagy rövid életet.

Már tudom a hosszú titkát is, nemcsak a rövidét!

Köszönöm

Dávid (25)


Kedves Sorstársam!

Ha most érkeztél a Felépülési Központba, és teli vagy félelemmel és kétséggel, nyugodj meg! Jó helyen vagy!

Itt mindenki azon fáradozik, hogy Neked jó legyen. Az elkövetkezendő napokban sok érdekes dolgot fogsz hallani, és sok-sok kedves emberrel fogsz találkozni. Először talán kicsit furcsának fognak tűnni. Ne ijedj meg!

Légy nyitott! Ez a legfontosabb!

A lényed egyik fele, /a FÜGGŐ/ kézzel-lábbal küzdeni fog az új ismeretek ellen. Persze! Hiszen most készülsz megfosztani legféltettebb kincsétől, a SZERÉTŐL.

Méltó ellenfélre találtál, hiszen magaddal küzdesz! Ezt a háborút egyedül nem nyerheted meg! A jó hír, hogy sorstársaid segítenek! Két hét elteltével, lehet, hogy úgy érzed, már mindent tudsz, és feleslegesnek tartod a továbbiakat. Próbálj meg türelmesnek lenni!

Ha már a távozásra készülsz, amikor ezeket a sorokat olvasod, akkor mindezt már Te is tudod.

Sok boldog, józan 24 órát kívánok Neked!

Ölellek!

Gabi (35)

További vélemények