A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK  VÁRHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. AUGUSZTUS 3. HETE. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Hálás vagyok a jó Istennek, hogy hozzátok vezetett.

Így lehetőséget kaptam, hogy elkezdjek egy új életet! Hálás vagyok a stábnak, ők adtak reményt az én életemnek. Hálás vagyok a családomnak, hogy hazavárnak, a kisfiam és a feleségem örülnek az új apának. Hálás vagyok a testvéremnek, aki mindent meg tett értem, és végig bízott a felépülésemben.

Ezt a 28 napot a társaimnak szívemből ajánlom. Amit itt kaptam napról napra, csak csodálom. Életem legjobb döntése volt, hogy ide eljöttem. Egységben az erő, bízzál bennem!

Nem egyik napról a másikra lettél függő – „lassan siess”

Egy bölcs mondta: „nincs jogunk senkit kritizálni, amíg nem gyalogoltunk egy kilométert az ő cipőjében.”

Köszönet és Hála mindenért! 

Levente (39)


Kedves Felépülő!

Nagy félelemmel és érdeklődéssel jöttem ide a Felépülési Központba, de még nagyobb félelemmel megyek haza a nagybetűs ÉLET-be! Itt csodálatos emberek megismerésével, építő programokkal, tudatom ébredésével rohant el a 28 nap!

Abban biztos lehetsz, hogy – ha Te is akarod, beleteszed önmagadat és folytatod ezt a programot, – csak javadra válhat! Ezt kívánom magamnak és Neked is!

„Fontos vagy! Egyszeri és megismételhetetlen érték, ha elvesznél, az jóvátehetetlen lenne!”

Hálásan köszönök mindent!

Magdi (56)

További vélemények