A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. MÁRCIUS 22. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Hálás vagyok a jó Istennek, hogy hozzátok vezetett.

Így lehetőséget kaptam, hogy elkezdjek egy új életet! Hálás vagyok a stábnak, ők adtak reményt az én életemnek. Hálás vagyok a családomnak, hogy hazavárnak, a kisfiam és a feleségem örülnek az új apának. Hálás vagyok a testvéremnek, aki mindent meg tett értem, és végig bízott a felépülésemben.

Ezt a 28 napot a társaimnak szívemből ajánlom. Amit itt kaptam napról napra, csak csodálom. Életem legjobb döntése volt, hogy ide eljöttem. Egységben az erő, bízzál bennem!

Nem egyik napról a másikra lettél függő – „lassan siess”

Egy bölcs mondta: „nincs jogunk senkit kritizálni, amíg nem gyalogoltunk egy kilométert az ő cipőjében.”

Köszönet és Hála mindenért! 

Levente (39)


Kedves Felépülő!

Nagy félelemmel és érdeklődéssel jöttem ide a Felépülési Központba, de még nagyobb félelemmel megyek haza a nagybetűs ÉLET-be! Itt csodálatos emberek megismerésével, építő programokkal, tudatom ébredésével rohant el a 28 nap!

Abban biztos lehetsz, hogy – ha Te is akarod, beleteszed önmagadat és folytatod ezt a programot, – csak javadra válhat! Ezt kívánom magamnak és Neked is!

„Fontos vagy! Egyszeri és megismételhetetlen érték, ha elvesznél, az jóvátehetetlen lenne!”

Hálásan köszönök mindent!

Magdi (56)

További vélemények

Kedves Felépülők

A döntés, hogy ide kerüljek gyors volt – nagyon rosszul éreztem magam. Egy számomra ismeretlen jó világba cseppentem. Nektek is ezt kívánom. Itt mindent megtesznek, hogy felépülésed megkezdődjön. Nyisd ki a szíved-lelked, fogadd meg szeretetteljes tanácsaikat.

Elolvasom »

Kedves felépülő társak!

Amikor március 23-án megérkeztem ide csak azt reméltem, hogy maradhatok és elkezdhetem a programot. Azt sem nagyon tudtam, hogy hol vagyok, és miért, annyit tudtam, hogy kell valami külső segítséget kérnem, mert bele fogok dögleni az életmódomba, amit akkor folytattam.

Elolvasom »

Kedves Felépülő társam!

Kétségek között nagy-nagy tagadásban érkeztem ide, de az első perctől kezdve éreztem, hogy jó helyen vagyok.

Napról napra, lépésről lépésre haladva értettem meg, hogy beteg vagyok, és ezt el kell fogadjam, ha élni akarok és vissza szeretném kapni az életemet.

Elolvasom »