A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. ÁPRILIS 27. SZOMBAT. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Kedves Kétségbeesett Hozzátartozó!

Te is jó helyen jársz! Az alkoholbetegek számára vannak egészségügyi ellátó intézmények, vannak terápiás helyek, és van A Felépülő Ház, ami számomra azzal emelkedik ki bármilyen más rehabilitációs lehetőség közül, hogy itt én is, mint az alkoholbeteg feleségem hozzátartozója, hiteles és teljeskörű információt, gondozást, odafigyelést, sőt, szakszerű ellátást kaptam a SAJÁT „betegségem” gyógyítására. Befogadható és segítő módon mutatták meg, hogy egy tragikus játszmában milyen szerepet játszok, hogy ez a szerep bennem is károkat okozott, és hogy a megváltozott rutinjaim miatt nekem is van dolgom magammal, ha az életminőségem javulását szeretném.

Köszönöm az oktatást, ami rengeteg dolgot világított meg és kapukat nyitott a számomra. Köszönöm a rendszeres online és személyes találkozási lehetőségeket, ahol mi, hozzátartozók oszthatjuk meg egymással tapasztalatainkat, és kaphatunk szakszerű tanácsokat. Köszönöm, hogy ezek segítségével az eddig rendellenesen működő életemet képes vagyok önerőből jobbá tenni a saját magam számára, és ehhez közelebb tudom segíteni a felépülő feleségemet, a sokat szenvedett gyermekeimet, sőt, még a hasonló élethelyzetben lévő társaimat is.

Balázs (53)

További vélemények

Kedves Eszter, János, Dani és Segítők!

Hálásan köszönöm, hogy oly sok embernek, köztük a páromnak is vissza tudtátok adni a boldog ital nélküli szabad élet megélésének lehetőségét! Köszönöm, hogy megmutatták nekünk az utat a józanság felé, amelyet azóta is járunk!

Elolvasom »

Kedves Kétségbeesett Hozzátartozó!

Te is jó helyen jársz! Az alkoholbetegek számára vannak egészségügyi ellátó intézmények, vannak terápiás helyek, és van A Felépülő Ház, ami számomra azzal emelkedik ki bármilyen más rehabilitációs lehetőség közül, hogy itt én is, mint az alkoholbeteg feleségem hozzátartozója, hiteles és teljeskörű információt

Elolvasom »