A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. JÚNIUS 7. PÉNTEK. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Több éve már annak, hogy a Felépülő házban megtudtam, hogy az alkoholizmus betegség…

…és azzal, hogy sok-sok évig alkoholistával éltem együtt én is sérültem, megbetegedtem, sajnos testileg és lelkileg is.

A terápia óta a 12 lépéses program segítségével gyógyulunk a férjemmel, élünk a józansággal, józanságban.

Hálás vagyok Eszternek azért, hogy a hozzátartozók felépülését is szem előtt tartja. Különböző alkalmakon lehetőséget kapok visszamenni a házba, hasonló sorsú társakkal találkozni, ahol elmondhatom a tapasztalataimat és meghallgathatom mások sorsát, ami sokszor kísértetiesen hasonlít az enyémhez. Értékes és úgy gondolom, hogy egyedülálló munka ez Tőletek.

Eszter

További vélemények

Kedves Eszter, János, Dani és Segítők!

Hálásan köszönöm, hogy oly sok embernek, köztük a páromnak is vissza tudtátok adni a boldog ital nélküli szabad élet megélésének lehetőségét! Köszönöm, hogy megmutatták nekünk az utat a józanság felé, amelyet azóta is járunk!

Elolvasom »

Kedves Kétségbeesett Hozzátartozó!

Te is jó helyen jársz! Az alkoholbetegek számára vannak egészségügyi ellátó intézmények, vannak terápiás helyek, és van A Felépülő Ház, ami számomra azzal emelkedik ki bármilyen más rehabilitációs lehetőség közül, hogy itt én is, mint az alkoholbeteg feleségem hozzátartozója, hiteles és teljeskörű információt

Elolvasom »