Szolgáltatásaink

  Állapotfelmérés

  Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, Veszprémben, vagy Budapesten.
  Díj: 15.000, Ft/alkalom

  Részletek

  Azonosítjuk az alapvető problémát, a tünetek súlyosságát, a társult egészségügyi, családi, jogi, egzisztenciális következményeket. Felmérjük az igény bevehető erőforrásokat, lehetőségeket, bevonható szövetségeseket. Javaslatot teszünk a megoldáshoz vezető cselekvéssorra, intervenciókra.

  Egyéni konzultáció

  Egyeztetett időpontokon Veszprémben vagy Budapesten.

  Díj: 12.000, Ft/alkalom

  Részletek

  Az állapotfelmérő beszélgetést követően közösen hozunk döntést arról, hogy ez az ellátási forma megfelelő megoldást jelent e az Ön problémájára. Az egyéni konzultációs folyamat általában 6-8 alkalomból áll, heti rendszeresség mellett, megszakítás nélkül.

  Családi konzultáció

  Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, illetve Veszprémben vagy Budapesten.

  Díj: 17.000, Ft/alkalom

  Részletek

  A családi konzultáció az egyes programjainkra kerülést előzi meg: az érintettekkel és családtagjaikkal közösen azonosítjuk a problémát, előzetes állapotfelmérést végzünk, javaslatot teszünk a további teendőkre. A bentlakásos programok után, az utógondozások keretében szintén családi konzultációra kerülhet sor, az ujjászerveződött családi rendszerben esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

  28 napos felépülési program

  Bentlakásos, komplex felépülési program
  Díj: 700.000, Ft/fő
  (az ár a panzióellátás költségeit nem tartalmazza)

  Részletek
  A 28 napos komplex felépülési programunkat ajánljuk azoknak, akik csak rövid absztinens időszakot képesek önerőből megtartani két újra használat (pld. ivás) között, vagy egy-egy szerhasználati szakaszuk több napon át tart. Erre a segítségre van szüksége azoknak is, akik súlyos testi, lelki állapotba kerültek szerhasználatuk miatt, több szert használnak együttesen (alkohol+gyógyszer, gyógyszer+drogok, alkohol+drogok, mindhárom). Továbbá azoknak is, akik a szerhasználat miatt elvesztették munkaképességüket, családi, más fontos kapcsolataikat, vagy ennek közvetlen veszélye alakult ki.

  A konzultációkra és a programjainkra való jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk!

  © 2017 Felépülők - Családi Felépülési Központ (Minden jog fenntartva)
  A honlapot készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX 3 keretrendszer felhasználásával.