Szolgáltatásaink

  Állapotfelmérés

  Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, Veszprémben, vagy Budapesten.
  Díj: 15.000, Ft/alkalom

  Részletek

  Azonosítjuk az alapvető problémát, a tünetek súlyosságát, a társult egészségügyi, családi, jogi, egzisztenciális következményeket. Felmérjük az igény bevehető erőforrásokat, lehetőségeket, bevonható szövetségeseket. Javaslatot teszünk a megoldáshoz vezető cselekvéssorra, intervenciókra.

  Egyéni konzultáció

  Egyeztetett időpontokon Veszprémben vagy Budapesten.

  Díj: 12.000, Ft/alkalom

  Részletek

  Az állapotfelmérő beszélgetést követően közösen hozunk döntést arról, hogy ez az ellátási forma megfelelő megoldást jelent e az Ön problémájára. Az egyéni konzultációs folyamat általában 6-8 alkalomból áll, heti rendszeresség mellett, megszakítás nélkül.

  Családi konzultáció

  Egyeztetett időpontokon a programjaink helyszínén, illetve Veszprémben vagy Budapesten.

  Díj: 17.000, Ft/alkalom

  Részletek

  A családi konzultáció az egyes programjainkra kerülést előzi meg: az érintettekkel és családtagjaikkal közösen azonosítjuk a problémát, előzetes állapotfelmérést végzünk, javaslatot teszünk a további teendőkre. A bentlakásos programok után, az utógondozások keretében szintén családi konzultációra kerülhet sor, az ujjászerveződött családi rendszerben esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

  28 napos felépülési program

  Bentlakásos, komplex felépülési program
  Díj: 700.000, Ft/fő
  (az ár a panzióellátás költségeit nem tartalmazza)

  Részletek

  „Azoknak, akik csak rövid absztinens időszakot képesek megtartani két ivás között, vagy egy-egy szerhasználati szakaszuk több napon át tart. Erre a segítségre van szüksége azoknak is, akik elvesztették munkájukat, családi, más fontos kapcsolataikat, vagy ennek közvetlen veszélye alakult ki. Valamint azoknak, akik próbálkoztak már önerőből leállni, vagy heti rendszerességű konzultációval, de ezek a próbálkozások hosszabb távon eredménytelennek bizonyultak.”

  A konzultációkra és a programjainkra való jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk!

  © 2019 Felépülők - Családi Felépülési Központ (Minden jog fenntartva)
  A honlapot készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX 3 keretrendszer felhasználásával.