Kapcsolat

  Mobil: +36 30 488 6819
  Email: info@felepulok.hu

  Helyszínek

  Állapotfelmérés, egyéni és családi konzultációk

  8200 Veszprém,
  Kossuth Lajos u. 10.
  4. emelet, 405. sz.

  Állapotfelmérés, egyéni és családi konzultációk

  1114 Budapest,
  Bartók Béla u. 72. félemelet 3.
  13-as kapucsengő

  Jogállás

  A Felépülők Betéti Társaság által működtetett Addiktológiai és Családkonzultációs Központ szolgáltatásai

  A különböző addikciókkal érintettek egészségi állapotát kedvező irányban befolyásolják, életminőségüket javítják, az egészségüket veszélyeztető és károsító tényezőkkel szembeni védekezésüket eredményesebbé teszik, családi és egyéb kapcsolataik működését javítják.

  A Felépülők Betéti Társaság által biztosított – a család bevonásával történő felépülés- és változásközpontú - szolgáltatások az egyéb gyógyítási módszereket kiegészítő, olyan életmódjavító eljárások, amelyek nem tartoznak az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá.

  Adatkezelés

  Az Infotv. 65. § (3) bekezdése szerint: „(3) Nem vezet adatvédelmi nyilvántartást a Hatóság arról az adatkezelésről, amely a) az adatkezelővel munkaviszonyban, tagsági viszonyban, óvodai nevelésben való részvételre irányuló, tanulói vagy tanulószerződéses jogviszonyban, kollégiumi tagsági viszonyban vagy - a pénzügyi szervezetek, közüzemi szolgáltatók, elektronikus hírközlési szolgáltatók ügyfelei kivételével - ügyfélkapcsolatban álló személyek adataira vonatkozik; b) a bevett egyház belső szabálya szerint történik; c) az egészségügyi ellátásban kezelt személy betegségével, egészségi állapotával kapcsolatos személyes adatokra vonatkozik gyógykezelés vagy az egészség megőrzése, társadalombiztosítási igény érvényesítése céljából; d) az érintett anyagi és egyéb szociális támogatása céljából nyilvántartott személyes adatokra vonatkozik; e) a hatósági, az ügyészségi és a bírósági eljárás által érintett személyeknek az eljárás lefolytatásával kapcsolatos személyes adataira, vagy a büntetés-végrehajtás során a büntetés-végrehajtással összefüggésben kezelt személyes adatokra vonatkozik; f) a hivatalos statisztika célját szolgáló személyes adatokat tartalmaz, feltéve hogy - törvényben meghatározottak szerint - az adatok érintettel való kapcsolatának megállapítását véglegesen lehetetlenné teszik; g) a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény szerinti médiatartalom-szolgáltató olyan adatait tartalmazza, amelyek kizárólag saját tájékoztatási tevékenységét szolgálják; h) a tudományos kutatás céljait szolgálja, ha az adatokat nem hozzák nyilvánosságra, i) a levéltári őrizetbe vett iratokkal összefüggésben valósul meg.”

  © 2017 Felépülők - Családi Felépülési Központ (Minden jog fenntartva)
  A honlapot készítette a Skindrome studio a JoomShaper által fejlesztett HELIX 3 keretrendszer felhasználásával.