A KÖVETKEZŐ 28 NAPOS FELÉPÜLÉSI PROGRAMUNK  VÁRHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTJA: 2024. AUGUSZTUS 3. HETE. A BEKERÜLÉSHEZ SZÜKSÉGES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEKET FOLYAMATOSAN VÉGEZZÜK. IDŐPONT EGYEZTETÉS TELEFONON: HÉTFŐ-PÉNTEK, 09:00-17:00 KÖZÖTT.

Addiktológiai központunk, szolgáltatásaink árai

Addiktológiai központunk, szolgáltatásaink árai

Addiktológiai központunk, szolgáltatásaink árai

Pontosan tudjuk (hiszen saját bőrünkön tapasztaltuk) hogy a közegészségügyben milyen hiányosságok vannak az alkoholizmus kezelését illetően – éppen ezért teljesen érthető, ha magán rehabilitációs intézménynél keresed a megoldást.

A társadalombiztosítás által támogatott állami intézmények nem nyújtanak kielégítő megoldást a társadalom azon jelentős rétegének, akiknél az alkoholbetegség

 • már túl van azon a szinten, ami egyéni (heti 1-2 alkalmas) konzultációval kezelhető lenne,
 • de nincs még túl azon a súlyossági fokon, hogy 3, 4, vagy akár 6 hónapos, bentlakásos kezelésre volna szükség (illetve a beteg ezt nem engedheti meg magának).

Látva ezeket a problémákat, valamint példát véve a külföldön már működő jó gyakorlatokról, Magyarországon is létrehoztunk egy olyan felépülési központot, ami képes valódi megoldást nyújtani az alkoholbetegségben érintettek azon részének, akiknek a közegészségügyi rendszer bármi oknál fogva nem nyújt segítséget.

Ismerd meg árainkat!

Állapotfelmérés

Előre egyeztetett időpontokban, bentlakásos programunk helyszínén, Veszprémben és Budapesten.

 • Azonosítjuk az alapvető problémát, a tünetek súlyosságát, a társult egészségügyi, családi, jogi, egzisztenciális következményeket.
 • Felmérjük az igénybe vehető erőforrásokat, lehetőségeket, bevonható szövetségeseket.
 • Javaslatot teszünk a megoldáshoz vezető cselekvéssorra, intervenciókra.

Díj: 35.000 Ft/alkalom

Egyéni konzultáció

Előre egyeztetett időpontokban, Veszprémben és Budapesten.

 • Az állapotfelmérő beszélgetést követően közösen hozunk döntést arról, hogy ez az ellátási forma megfelelő megoldást jelent-e a kliens problémájára.
 • Az egyéni konzultációs folyamat általában 6-8 alkalmat jelent, heti rendszerességgel és megszakítás nélkül.

Díj: 25.000 Ft/alkalom

Családi konzultáció

Előre egyeztetett időpontokban, bentlakásos programunk helyszínén, Veszprémben és Budapesten.

 • A családi konzultáció a 28 napos programba való bekerülést előzi meg, melynek során az érintettekkel és családtagjaikkal közösen azonosítjuk a problémát, állapotfelmérést végzünk és javaslatot teszünk a további teendőket illetően.
 • A bentlakásos program lezárásaként, az utógondozások keretében szintén családi konzultációra kerülhet sor, az ujjászerveződött családi rendszerben esetlegesen felmerülő problémák megoldására.

Díj: 40.000 Ft/alkalom

28 napos felépülési program

Bentlakásos, komplex felépülési program.

 • Folyamatos, 28 napig tartó bentlakásos felépülési program, stabil keretekkel, több mint 150 óra vezetett, tematikus foglalkozással.
 • Kötött, tematikus napirend reggel 9:00-tól este 22:00-ig (itt senki nem fog unatkozni és a plafont bámulni).

Díj: 2.814.000, Ft/fő

A díj a teljes ellátást tartalmazza (szállás, étkezés, 2 évig vállalt havi rendszerességű utógondozás, külső programok, a terápia során használt tárgyi eszközök, pszichoedukációs nap a hozzátartozóknak).

Örök hálával tartozom ezért!

Abban biztos vagyok, hogy semmi túlzás nincs a szavaimban, most, hogy 28 nap után azt írom: az életemet mentette meg ez a csodás csapat.

Örök hálával tartozom ezért! Köszönöm a belém fektetett munkát, törődést, a szeretetet! Meg lesz a gyümölcse! Köszönöm a sok tisztaszívű, önzetlen és őszinte barátot is, akikre itt szert tehettem.

Sok sikert a jövőben, és sok boldog 24 órát!

Bernadett (37)

Kinek ajánljuk 28 napos programunkat?

 • Azoknak, akik csak rövid absztinens időszakot képesek megtartani két ivás között, vagy egy-egy ivási periódusuk, illetve szerhasználati szakaszuk több napon át tart.
 • Erre a segítségre van szüksége azoknak is, akik elvesztették munkájukat, családi- és más fontos kapcsolataikat, vagy ennek közvetlen veszélye alakult ki.
 • Azoknak, akik próbálkoztak már önerőből, vagy heti rendszerességű konzultációval leállni, de ezek a próbálkozások hosszabb távon eredménytelennek bizonyultak.

Alkoholelvonó kezelés 2 éves ingyenes utógondozással

A közhiedelemmel ellentétben az alkoholizmusból, a függőségből kigyógyulni nem lehet – felépülni viszont igen.

Ez azt jelenti (bár vannak, akik ezt nem szeretik hangoztatni), hogy a munka nem áll meg a kezelést követően.

Megfelelő utógondozás nélkül nagyon magas a visszaesés veszélye: éppen ezért 2 évig havi rendszerességű utógondozói napot biztosítunk a nálunk végzett klienseknek.

Emellett, szintén két évig, online formában is biztosítjuk a heti rendszerességű utógondozói csoporton való részvétel lehetőségét.

20 éve először nem fogyasztottam alkoholt 28 napon keresztül.

Ami még ennél is fontosabb, szinte nem is gondoltam rá! Állítom, hogy ez az „egyetlen megoldás a szenvedésmentes, könnyű indulásért”!

Köszönök mindent!

Marcell (40)

Alkoholizmus kezelése kiemelkedő hatékonysággal!

Egyedülálló programunk 2019 óta nemzeti védjegyoltalom alatt áll, eredményei számokban is kifejezhetők:

 • Több mint 300 kezelt kliens tapasztalata alapján kimutatható, hogy
 • a program 75% feletti hatékonysággal működik (6 éves utánkövetés alapján), illetve
 • 90% feletti a hatékonysággal azoknál, akik a 2 éves ingyenes utógondozást is igénybe veszik.

Mitől különleges ez a program?

Mi abban hiszünk, hogy ha valaki nem iszik, az még csak az alkoholizmus kezelésének első szintjét jelenti.

A valódi változást érzelmi-mentális szinten tudjuk elérni, amikor megismerjük a függőséghez kapcsolódó emocionális működésünket, gondolkodásmódunkat.

Emiatt fontos tehát az a több mint 150 órányi beszélgetés, előadás, csoportos- és egyéni konzultáció, amin a program során klienseink részt vesznek.

Eközben találhatnak választ az alábbi kérdésekre:

 • Hogyan érzem magam, ha nem iszok? Mit vált ki belőlem az, ha huzamosabb ideig nem jutok alkoholhoz?
 • Miért érzem szükségét annak, hogy igyak? Miért félek az érzéseimtől és menekülök az alkoholba?
 • Miért voltak eleve kudarcra ítélve a korábbi leszokásra irányuló próbálkozásaim?
 • Hogyan lehetek képes valójában józanul élni az életem hátralevő részében?

Kedves Felépülők!

A döntés, hogy ide kerüljek gyors volt – nagyon rosszul éreztem magam. Egy számomra ismeretlen, jó világba cseppentem. Nektek is ezt kívánom. Itt mindent megtesznek, hogy felépülésed megkezdődjön. Nyisd ki a szíved-lelked, fogadd meg szeretetteljes tanácsaikat. Tanulj, érez, szenvedj és épülj! Ha élni akarsz dolgozz a felépülésedért!

Rózsa (63)

Nem csak alkoholbetegségben szenvedők jelentkezését várjuk!

Hozzátartozóként, barátként is megteheted az első lépést a Számodra fontos személy felépülése felé.

Alapelveink közül talán éppen a legfontosabb, hogy ne csak a kliens, hanem a környezetében élők segítségével érjünk el változást, hiszen az alkoholizmus soha nem egy ember problémája.

A családi környezetnek óriási szerepe van a felépülésben, emiatt kifejezetten várjuk a hozzátartozók, barátok megkereséseit is!

A konzultációkra és a bentlakásos programra való jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk!

Nem szabad tovább várnod, hiszen az alkoholizmus egyre gyorsuló ütemben teszi tönkre az életedet!

Az első lépés, hogy felhívsz minket telefonszámaink egyikén, ahol egy rövid beszélgetés során előzetes felmérést végzünk, és megbeszéljük a részleteket.

Nálunk nemcsak egy jól működő kezelést és a hozzá tartozó intézményi kereteket találhatod meg, hanem azt az emberileg és szakmailag hiteles felépülő közösséget is, melynek minden tagja átélte már ugyanazt a szenvedést, amin Te éppen most mész keresztül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot: hívj minket telefonszámaink egyikén!